mars 2012

Tapeter

Sjekk ut disse kule tapetene :) Se mange fler ved å trykke her ! Ved å trykke på linken over kommer du også til Give away :)

Rød Sminke

// '); // ]]> Min kjære nabo, driver Sminkebloggen,hun har en kategori på bloggen sin som heter "Flinke jenter", hvor man kan sende henne bilder av hvordan man har sminket seg selv, vel, det...

GIVEAWAY

Hvem er vel ikke hypp på å vinne ting?? :) På Interiorblogg er det Giveaway med gaver fra Thelma T :) Kom igjen, meld dere på :) Trykk her for å komme til Interiorbloggen :) Ha en fin lørdag :)

Fri frakt og Tilbud på Nelly.com

Det er fri frakt ut måneden, og 15% på Vila hos Nelly nå :) >Trykk her for å komme til Nelly! I samme slengen har jeg funnet masse ting som står på ønskelisten min, fra Nelly. Kanskje dere får...
fashionmama

fashionmama

24, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits