TrollHassel, Pepperkaker og Hvite Nisser i vårt hjem

Jeg & Leon har kosedag hjemme. Vi har fyrt i peisen, spist pepperkaker,sett Mikke Mus Julefilm, lekt og hatt koselig besøk:) 

Igår bakte vi pepperkaker som jeg har pyntet huset med(noen av de), jeg sprayet noen av de røde nissene som jeg ikke syntes var noe fine, med hvit, blank maling. Omsider har jeg fått hengt opp trollhasselen min på kjøkkenet, vet ikke om den skal henge der, det må jeg finne ut senere :) Må se om jeg er fornøyd med plasseringa først. Den er pyntet litt nå, men langt fra ferdig pyntet, det kommer :) Mulig det er litt barnslig å pynte med pepperkaker, men det ser dekorativt ut i mine øyne og jammen lukter det godt også :) Det skal som sagt være mer og andre ting på kvisten men jeg har ikke fått det enda.

Her er litt av den andre "Julepynten" jeg har tatt frem på kjøkkenet. 


Disse nissene var røde,blåe,brune (alle regnbuens) farger, men ser da sånn ut etter jeg har gått amok med spray malinga mi :P Synes de ble fine jeg :) Det skal jo så klart være ting som er røde her i Jula, men ikke riktig så mye som har vært tidligere :) Samtidig så kommer de tingene frem bedre (de røde) sammen med alt det hvite og nøytrale, kontraster er bra :) 

 


Her er litt av det jeg har satt frem i stua :) Disse røde smånissene synes jeg er veldig søte da :) Og på det andre fatet har jeg satt to små engler og en hvit nisse oppi telysholderen :) 

Jeg har pyntet litt på rommet til Leon, badet og Wc'n men det er ikke så mye å se enda da jeg ikke er ferdig. I år har jeg tenkt å ta frem litt og litt, og heller kose meg med pyntinga over tid, istedenfor å storme å stresse for å få opp alt, for deretter å bare rive vekk alt :) Kanskje jeg ikke blir så lei julepynten iår da ? :) 

 

Hvilken tradisjoner har du når det kommer til Julepynting?:)

 


Enda en hvit Nissejente :) Fyrstikkeske med nostalgisk bilde(Kjøpt på Rema1000). Og mer pepperkaker til pynt:)

 


Det er ikke så mye Julepynt her enda da, men det er vel litt tidlig enda å sette frem nisser og alt det røde, så da gjør det vel ikke noe :) Skulle nok hatt noe ny julepynt tror jeg, men har ikke så lyst til å bruke masse penger på ting som skal være fremme bare en liten stund en gang i året :) Og den pynten jeg har, er noe jeg har fått av Mamma, og mye av det er gammelt :) Det eneste jeg tror jeg har kjøpt er den jenta som står med lykt i hånda og julekulene jeg har på treet, som jeg planlegger å bytte ut iår, det er det eneste :) 

Er det ett manneben som leser dette, ta fatt saga, gå å finn ett lite søtt tre til meg, som jeg kan ha på verandaen med lys på :) Du vil bli møtt med ett stort smil, kaffe og kake :) Hihi:)

 

Sist, men ikke minst. Dette er jeg litt spent på hvilken tilbakemeldinger jeg får på :) 


Ramma på muren i stua har også fått hengt på seg noen Pepperkaker :) Vet ikke helt hva jeg skal finne på her enda heller :)

Er det noen som har tips og idêr til hva jeg kan gjøre, så tar jeg gjerne imot :) Men, vil holde det enkelt :) 

Jeg synes jo selv denne ble veldig søt da :) 

Kommer kjoleinnlegg litt senere om jeg får tid :) Nå har jeg en gutt her som begynner å bli trøtt og sliten av dagen, så da må vi finne på noe, for det er litt tidlig å legge seg for kvelden synes jeg :)

Vi blogges :) 

 

2 kommentarer

silje

19.des.2011 kl.08:57

har du plukket grenen selv eller har du kjøpt den? :-) evt, hvor?

fashionmama

20.des.2011 kl.23:27

silje: Den har jeg ikke plukket selv, den er kjøpt på Floriss. Tror de fleste blomsterforretninger har disse :) Koster rundt en hundre lapp :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits