Motiv på lys

Idag har jeg hatt ånden over meg, og pyntet maaange hvite kubbelys med vakre og nostalgiske bilder :) Gjenstår bare å pynte de med litt bånd nå :) 

Bildedryss. 
Hvem likte du best?:) 

Nå må jeg tilbake til Pepperkakene som skal pyntes, forså å henges opp :) Bilder kommer :) 

Huset her oser av en blanding av Pepperkaker og Lakk. Har spraymalt noen av de tidligere røde nissene mine, og som dere sikkert kan gjette så har de blitt hvite :) Det tar så lang tid før den lakken tørker så har ikke fått satt de på plass endda :) Men, skal vise dere når alt er på stell :)

Er det bare meg, eller er det andre som har begynt smått med å sette frem litt nisser?:) Det er jo koselig å pynte litt og litt da :) 

Vi blogges, ha en fortsatt fin kveld:)

 

 

6 kommentarer

juliesbeauty

07.des.2011 kl.22:12

Åh, så utrolig fine! :-)

fashionmama

07.des.2011 kl.22:18

juliesbeauty: Takk for det :) Det er bare å sette igang :) Dette er perfekte julegaver :)

Mai-Lovise Tufte

07.des.2011 kl.22:45

Pene!

Lilli

07.des.2011 kl.23:00

Kjempefine!

Lillymy

20.feb.2012 kl.16:49

Heisann :) Så kjempefine lys du har laget :D Hvordan får du det til? Skriver du ut på vanlig papir og bruker lim til decopage?

fashionmama

20.feb.2012 kl.21:39

Lillymy: Takk for det :) Om du følger med på den nye siden min www.interiorblogg.com skal jeg lage steg for steg innlegg :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

24, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits