Selvbruning på høyt nivå

Har da testet Malibu sin selvbruner, å har vel aldri prøvd noe lignende :) 


Jeg har kjøpt min på Nelly, men finner den ikke der lenger, men søker du den opp, så selger de de den andre plasser. 

Jeg kan vise bilder først, trenger vel ikke si så mye da de taler for seg selv :P


Sånn ser da foten og leggen min ut etter påføring :) 

Og sånn ser da hånda mi ut etter å ha påført over hele meg :


For å få hendene mine rene igjen måtte jeg legge de i en bøtte med SALMIAKK vann! 

Vet ikke helt hvor sterkt jeg anbefaler denne selvbruneren, men den var grei på lukt iallefall. Men, den smitter over på klærne, og det tar litt tid før den tørker, jeg var nok llitt for kjapp med å kle på meg. 

Dette er ikke noe jeg anbefaler til daglig bruk, men for en kveld i festlige lag er det klart at den funker, fargen sitter jo :) Men, du er avhengig av å påføre dagen før sån at du får hendene dine rene igjen :) Det er jo en mulighet å bruke handsker. 

Brun ble jeg iallefall :P Dette gjorde jeg på lørdag, og jeg har skrubbet kroppen min 2 ganger etterpå, men fargen sitter fortsatt igjen, men nå ser jeg mer naturlig brun ut. På søndag så jeg ut som jeg hadde blitt grilla :P Det er shimmer i den, det likte jeg. 

Men, denne får bare en 2` er av meg. Hadde den ikke festet seg sånn på hender og tørket litt kjappere så hadde saken vært en annen :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits