Klar til Julebord på 1-2-3

På lørdag skulle ei venninne av meg på Julebord og jeg fikk spørsmål om å sminke,ordne hår, finne klær/sko/smykker til henne :) Dette er sånne ting jeg ELSKER å bli spurt om, synes det er så gøy :) 

Jeg hadde gitt henne beskjed om å rense huden og være helt sminkefri før jeg kom :)

(Alle bilder som blir publisert i dette innlegget er i samtykke med hovedpersonen). 


Sånn ser da Frøken Fryd ut når jeg kommer :) Dette var en lett jobb, da hun er helt nydelig i utgangspunktet :) 


Etter 15 minutter med sminke ser hun sånn ut :) Disse bildene er IKKE redigert. Men, sminken jeg har brukt holder virkelig ord. 


Her ser du litt bedre :) 

Det jeg har gjort/brukt her er : (det er litt vanskelig å se hvordan jeg har lagt øyenskyggene). 

 

Ansikt:

Først har jeg påført Smashbox Photo Finish Bronzing,foundation Primer i hele ansiktet. Uten denne ville aldri resultatet blitt en så plettfri hud :) 

Deretter har jeg tatt på Liquid Foundation fra Lancôme(frøken fryd sin egen så jeg husker ikke navnet), men den var virkelig god.

Concealer fra Everyday Minerals, og Bare Minerals Matte Foundation(pudderform). 

Bahama Mama Bronzer fra The Balm(solpudder), min absolutte FAVORITT :) 

Øyne: 

Jeg har brukt Nyx sin primer og øyenskygger. Har lagt i i forskjellige brun farger og nyanser. Og highlight fra Smashbox. Jeg har lagt en mørk brunfarge ytterst på lokket og i globalen, en litt lysere brun på midten av lokket, og en lys brun med litt shimmer innerst i øyekroken. Jeg har brukt skyggekost fra Sigma, som jeg også anbefaler på det sterkeste, da den gjør jobben veldig enkel :) Uten den hadde ikke jeg klart å få noe bra resultat :)

Med en primer vil øyenskyggen sitte hele kvelden(i dette tilfelle, til dagen etter), og skyggene vil ikke legge seg i "striper" på lokket som det ofte gjør ellers, ikke smitter den av heller:) Så da trenger du ikke påføre mer utover kvelden. 

Eyeliner fra Christian Dior. Jeg har bare lagt litt under, å holdt meg til der øyenvippene går. Grunnen til at jeg ikke har lagt mer er pga øyenvippene er nok i seg selv, som forøvrig er HELT EKTE :) Tenk å være født med sånne vipper a du :) Heldiggris. Mascaraen jeg har brukt er fra Lancôme, Hypnôse Precious Cells, som jeg er veldig glad i men har brukt den så lenge nå at det kanskje er på tide å teste noen andre :)

Øyenbryn er tegnet opp med Brynskygge fra H&M :) Øyenbryna hennes er veldig mørke fra før, og hadde jeg brukt penn her ville resultatet blitt krassere.

Leppene har jeg påført leppestift fra Nyx i fargen Iced Honey, og lagt en gloss over med litt rosaskjær for å få litt glød.

Vet ikke om dette var så lærerikt men enkelt forklart :) 

Deretter var det tid for kjole og hår :)


Håret er krøllet med tang nederst for å få litt volum i det, ellers ville håret bare stått rett ut til alle kanter :) Finere når det er litt krøller :)

Denne frisyren er så enkel som det går ann å få det. Jeg har brukt Small Talk fra Tigi når jeg krølla det, da synes jeg også det er enklere å jobbe med håret og få det til å ligge der jeg vil, da håret hennes er veldig glatt :)

Jeg har samlet håret bak i en hårstrikk, og tatt hestehalen og rulla over strikken, festa med store hårnåler som det er perler i kantene på :) Tilslutt har jeg da brukt en halv flaske med hårspray :P 


Se så fine detaljer det er på kjolen :) Denne er kjøpt på B Young :) Hadde håret vært nede her ville du ikke sett kjolen så godt og det  ville blitt "rotete" :) 


Smykkevalget falt på store øredobber her, da det er så fine detaljer på kjolen :) Det hadde gått ann å hatt ett kjede til, men som jeg har sagt hundre ganger tidligere må man bestemme seg for hva som er hovedtema i antrekket, her er det kjolen :) Det er draperinger på brystet så det holder i massevis, men uten øredobber ville hun blitt "naken" i ansiktet da håret er oppsatt :) 


Øredobbene er kjøpt på H&M :) Se så nydelig:)

Hva synes du ?:) 


Bildekvaliteten her er ikke helt bra men det må bare gå :) 


Forvandling :) Det var ikke så mye som trengtes :) 

Det eneste som kanskje kunne gjort seg her var ett lite smil og litt posering :P Hihi :)

Hun har også smurt seg inn med Dove Summer Glow som dere kanskje ser :) Den funker den :)

Jeg skal dele selvbruningstest med dere, dere kommer til å få sjokk :P 


Her er alt klappet og klart og Frøken Fryd er på farten til festligheter :) Alt i alt tok dette en time ca :) (Foruten alle kaffepausene).

Her har hun svart kåpe fra H&M og svarte støvletter som du ikke ser, og svarte enkle pumps i veska til inne bruk :) Veska er fra Mulberry, og ypperlig i størrelse når man skal ha med alt som vi jenter trenger for å ut en tur :P Skjerfet er fra Nelly, og er en kul kontrast i alt det svarte :) 

Likte du det?:)  Jeg synes snuppis ser helt SMÆSHING ut som vanlig :) 

Tusen Takk for at du lot meg få lov til å style deg :) Håper du ble fornøyd :) 


 


 

13 kommentarer

juliesbeauty

06.des.2011 kl.21:19

Så fin! :)

lurven94

06.des.2011 kl.21:24

Kjempe fin blogg :D hadde blitt veldig glad for en komentar tilbake <3

Logoblogger

06.des.2011 kl.21:24

Jeg synes sminken ble veldig god!

Mary Chenuga

06.des.2011 kl.21:24

Fin blogg!

Kommentere tilbake?

Kristina

06.des.2011 kl.21:26

så fin ! :)

ingridmelsa

06.des.2011 kl.21:27

Oi, det ble utrolig bra!!

Marte

06.des.2011 kl.21:34

Nydelige Lill-Ann ! Misunner de øyan ;)

Lalla

06.des.2011 kl.21:50

Takk for hjelpa snuppa <3 et morro julebord var det også :))

Evy

06.des.2011 kl.21:52

Så flott hun ble, selv om hun var det fra før av også! :)

Jeg har forresten en konkurranse på bloggen min, hvor du kan vinne falske øyenvipper, vippelim og et søtt smykke! ta gjerne en titt :)

fashionmama

06.des.2011 kl.22:00

Evy: Ja, hun er nydelig :) Jeg skal ta en titt :)

fashionmama

06.des.2011 kl.22:02

Lalla: Bare hyggelig :) Ja, det var bra det var gøy etterpå å da :) Jeg sminker deg gjerne ved flere anledninger også :)

fashionmama

06.des.2011 kl.22:03

Marte: Ja, hun er nydelig :) Det er ikke bare du som misunner hun de :)

fashionmama

06.des.2011 kl.22:03

ingridmelsa: Tusen Takk :) Flott jente :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits