Sykdom i hus

Leon har vært tufs og fang gutt i hele helga, sovet mye, noe han ikke pleier på. Så i natt har vi vært våkne, da han har hatt magevondt, etter 4 timer med gråt og trøst så sovnet han i armen min, har ikke hørt en lyd i hele natt, kl 10 i dag gråter han fryktelig, jeg løper inn på rommet hans, der har han da kastet opp, over ALT. Det er første gang Leon har kasta opp. Så om dere har tips til hvor jeg kan kikke etter ny sengehimmel. Let me know! Jeg har kastet dyner og alt på vask, mens sengehimmelen gikk i søpla. Han har ikke spist noe særlig idag, men vært flink til å drikke. Nå sover han, det har han gjort i en time. Vet det går noe virus i barnehagen nå, å da måtte vi selvfølgelig få det med hjem vi å. Men, krysser fingra for at han blir fort frisk og at det ikke utvikler seg. Flere som er syke om dagen ? 

 

Jeg sitter å bare drømmer meg bort i vakre ting om dagen, det er SÅ mye jeg har lyst på :) Håper julenissen er snill i år, for det har jeg vært :) 

Igår hadde jeg skikkelig opprydding her, så nå er det TOMT i huset, for ting jeg ikke bruker. Har en tendens til  å pakke bort ting, da jeg alltid tenker," jeg kan jo få brukt for den en gang" :P Dette er bare tull, for jeg gjør ikke det :) Har fylt bilen full med sengetøy, dekketøy, pynteting og en HAUG med klær etter både meg og Leon, så imorgen skal jeg levere det til noen som har behov for det :) Synes det er koselig når det er andre som vil ha det og bruke det, istedenfor at jeg skal kaste det, for det er jo ikke ting som hverken  er stygge eller ødelagte, det er bare at jeg er shoppaholick, og bytter ut og kjøper nytt ganske ofte, nå så jeg hvor HIMLA mye det var her, så nå er det kjøpestopp! Selvom jeg ønsker meg my rart :P 

Jeg får fortsette meg klesvasken og rydde litt her mens Leon sover, for når han våkner så vil han nok kose i fanget til mamma'n sin, og det er så mye mer ålereit å sitte å kose seg i sofaen om det er litt ordentlig rundt om i huset :) 

 

 

Ha en fortsatt fin kveld søte dere:) 

2 kommentarer

Martina

30.nov.2011 kl.17:16

Huff da:( Du får hilse Leon og si god bedring. Ikke noe ålreit det der :(

fashionmama

30.nov.2011 kl.17:33

Martina: Takk Martina :) Formen er bedre nå, ikke noe mer oppkast men han er trøtt og sliten. Satse på barnehage igjen på fredag :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits