1 Advent

 

Idag er det første søndag i advent :) Koselig tid vi har foran oss nå :) Men, det er litt trist at det er grønt ute synes jeg, jula skal være hvit :) 

Nå er jeg og Leon hos mamma & pappa, Leon sover på sofaen, og det blir snart middag :) 

Jeg har laget adventsstake, men den er ikke helt ferdig enda, da jeg mangler litt stæsj, men det kommer :) Jeg skal poste bilder da vi kommer hjem :) 

Ellers har jeg hengt opp nye gardiner rundt om i huset, og vinduene har fått julestjerner :) Vasking pågår, men jeg prøver å ikke stresse for mye, for jula og tiden frem dit, skal man heller bruke på å kose seg med de man er glad i :)

Har dere begynt å pynte til advent/jul?:) 

Igår var vi i bursdagsselskap, å spiste oss gode og mette på kaker :P Var ikke lenge vi var i bursdag, da Leon ble trøtt i 6 tiden. Det tar på å være i bhg, merker det godt på han når lørdagen kommer at han vil helst ta det med ro og kose med mamma :) Noe jeg setter stor pris på :) 

Nå nærmer det seg at vi skal på utredning med Leon, da han ikke utvikler seg som normalt, så det skal bli godt å finne ut hva det er, sånn at Leon får den hjelpen han fortjener å få. Leon har også fått egen assistent i bhg nå, og jeg ser stor fremgang, Leon virker veldig tilfreds med dette selv. Jeg er evig takknemlig for all hjelp vi får. Mer om dette kan jeg skrive senere. Er litt usikker på hvor mye jeg vil dele her, da jeg vet hvor onde folk rundt om er. 

Nå er det på tide å vekke Lillemann, sånn at det blir søvn i natt, så skal vi reise hjem å ta litt bilder til dere :) Julekortene av Leon er halvveis ferdige, og jeg gleder meg så til å vise dere, men må vente siden mange som skal få leser her inne :) Jeg slenger inn ett bilde av hvordan spisestua så ut i jula ifjord, kan forsikre dere om at det ikke blir seende sånn ut iår :P 

Ha en fin søndag enn så lenge :) 

 

 

2 kommentarer

Krølla

27.nov.2011 kl.15:25

Skjønner godt du vil holde igjen med litt info ang Leon med tanke på hvordan folk er nå til dags.

Men med mere åpenhet blir det mindre spekulasjoner :)

Folk kommer alltid til å snakke om alt mellom himmel og jord.

Jeg synes det virkelig er interessant å lese og ikke minst lære om Leon gutt <3

Man tenker at "sånn skjer ikke meg", men det vet man jo aldri, derfor spiser jeg i meg alt av info og synes det er så morro at Leon gjør så store fremskritt som han gjør :)

Er sikker mange andre som er i samme situasjon og kan lære mye av deg :)

fashionmama

27.nov.2011 kl.15:27

Krølla: Tusen Takk for en veldig koselig kommentar Silje :) Ja, det er klart det blir mindre spekulasjoner, men jeg synes det er litt sårt når det til stadighet skal være "mobbing", for det er sånn det oppfattes av meg. Om det er andre som kan lære av ting jeg og Leon gjør, vil jeg gjerne bidra :) Leon har blitt så flink i det siste, og jeg er så stolt :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits