Must i Vinter Garderoben

Nå er det på høy tid å redigere garderoben litt :) Deilig med vinter siden det finnes så mye fine, og varme klær :) Jula er jo høytid for festligheter, ingen andre ganger i året pynter vi oss mer enn da :) 

Jeg har da laget en liten LookBook for dere, over hva som er trendy denne vinteren :) Håper jeg kan gi dere litt inspirasjon til garderoben :) 

Lakk Clutch. 

Lakk er en kul kontrast til andre teksturer :) Dette er en klassiker å ha i samlingen. Den over jeg har funnet er fra Gina Tricot. 

 

Burgunder.

Mørke, vinrøde farger er tilbake for fult. Miks og match forskjellige dyprøde toner og du vil se smashing ut :) Blusen er fra Ellos. 

 

Trenchcoat.


Trenchcoat fra Hennes&Mauritz. Trenchcoaten er enkel og tidløs, med ett snitt som kler de fleste figurer. Denne har vært i motebildet leeenge, og har nok kommet for å bli, så denne kan du ta frem igjen gang på gang :) 

 

Tøfler. 


Tøfler fra Hennes&Mauritz. Kanskje ikke det meste trendy? :P Men, det begynner å bli kaldt, og hva er da ikke bedre enn å slappe av på sofaen i disse og ett godt pledd? De var jo veldig søte da :) Tøfler er ett must her i huset på vintern iallefall. 

 

Ruter.

Duffelcoat fra Ellos. Rutemønstre kommer i mange varianter denne vinter'n. Velger du rutemønstre i svart/hvitt/grått er det enklere å kombinere med andre plagg og farger. 

 

Vintershorts. 


Grå strikka shorts fra Gina Tricot. Rutete shorts fra Nelly. 

Hold varmen samtidig som du får vist frem bena dine. Liker du ikke å gå i skjørt er shortsen ett fint alternativ, kjør på med ullstrømpebukse under :) Det er fint mulig å kombinere trend og komfor :) 

 

Leggings. 


Strikka leggings og leggings i mokka imitasjon. Begge fra Hennes&Mauritz. 

Stretchy leggings i semsket skinn eller ullblanding er både behagelig å gå med og ser kult ut. Bruk disse sammen med en stor strikkegenser og kraftige ankelstøvletter, og du vil ha en behagelig men fin hverdagslook. 

 

Lang Cardigan.


Beige cardigan fra Hennes&Mauritz-Grå cardigan fra Nelly. 

Hold varmen samtidig som du får frem bena dine, denne er fin til ullshorts, med en topp som gjerne er litt glam, så ikke hele antrekket er i duse teksturer. 

 

Pelslue.


Pelslue fra Nelly. 

Hvis du liker å blande ulike teksturer, er pelslua prikken over i-en. Samtidig som du holder deg god og varm. Jeg synes disse luene er skikkelig kule :) 

 

Slangeskinn.


Sko fra Nelly-Vesker fra Hennes&Mauritz. 

Denne vinter'n skal du kle deg opp i ett eller annet med slangetrykk. Tilbehør med dette dyriske mønsteret vil sprite opp hvilken som helst kveldsantrekk :) Det er masse å velge i. Kommer ann på hvor vågal du tør å være. 

 

Skinnskjørt. 


Skinnskjørt fra Nelly. 

Plagg i ulike typer skinn har allerede vært i vinden flere sesonger, så ett fint, og farget(om du tør) skinnskjørt kan du trygt kle deg i denne vintern også. For å ha dette til hverdags er det bare å tre på ullstrømpebuksa og matche med en kul ullgenser :) 

 

Herreblazer.


Herre inspirert blazer fra Hennes&Mauritz. 

Volum og ekstra lengde er stikkordene for herreblazeren. Skap kontrast i antrekket med slim-fit jeans og stiletthæler, sånn at du likevel får frem din feminine figur. Det finnes mange blazere i denne stilen som er mer volumiøse og lengre enn denne varianten jeg har funnet, men dette er så langt jeg vil strekke meg :P Men, for dere som tør, det er kult :) Hestehale er kult til dette antrekket:) 

 

Stor klokke. 


Triwa klokke fra Nelly. 

Jeg har nesten helt lik, å den er kjempe fin. Klokkene skal være store, de skal sees, så jo større-Jo bedre :) 

 

Knehøye Støvletter. 


Støvletter fra Nelly. 

Vinterens absolutt mest feminine fottøy er støvletter. Så lenge du er flittig med impregneringssprayen, så holder de seg fine. Vil anbefale og bruke litt penger om du skal kjøpe deg en vinterstøvlett, dette er en sko du kan bruke år etter år. Kjøp gjerne en som er fôret, så holder du deg varm. En støvlett som er god, varm er noe som vil bli brukt flittig. Hva er vel ikke mer kjedelig enn å stå på tur ut døra, for å i festlige lag i jula, og det eneste skotøyet du har som du holder deg varm i er ett par Ugg's? :) 

 


Beige genser fra Hennes&Mauritz, Rød genser fra Nelly. 

Striper er overalt i motebildet og har med årene blitt en klassiker. Bruk denne genseren til en stram bukse, ankelstøvletter og ett stort kult smykke, og du er vinter chic :) 

 

 


Grå cardigan fra Nelly- Blå cardigan fra Gina Tricot.

Strikkede plagg er en gjenganger i den kalde, fine tiden. I år kan de gjerne ha mønster ala Husfliden. Det er stort utvalg i nettbutikkene. 

 

Parkas.


Parkas fra Ellos. 

Dere som kjenner meg vet at jeg bor i denne, noe jeg har tenkt å fortsette med utover vintern :P Det finnes mange typer av parkasen, i forskjellige farger. Jeg har også en i kakigrønn. Men, denne fra Ellos er fôret i HELE jakken, de fleste andre er bare fôret i hetten, hva hjelper det ? Parkasen er perfekt i vinterhalvåret og kan være verdt å bruke litt ekstra penger på. 

 

Paljetter.


Veske fra Gina Tricot-Kjoler og sko fra Nelly. 

Hva oser ikke mer høytid enn paljetter ? :) Glam. Jeg synes det er helt supert at dette er i motebildet nå, så den svare paljettkjolen over fra Nelly, skal få plass i garderoben min :) Det skader jo aldri med litt ekstra bling. Med tanke på at nyttårsaften nærmer seg, er det bare å handle :) Ett tips, om du skal ha paljetter i antrekket ditt, DUS ned resten, ellers vil du se ut som ett glitrende juletre :P 

 

Skinnhansker.


Fra Nelly. 

Et must i vinterkulda. Ikke er de bare gode, men de er fine. Passer like godt til hverdags som til fest. 

 


Genser fra Hennes&Mauritz-Kjole fra Gina Tricot. 

Klær i denne fargen er nøytrale og feminine. Hvis du føler den blir litt for blass for deg, gjør den seg godt med knallfarger på tilbehøret eller en frisk leppestift.

 

Håper dette var litt til hjelp for dere :)

Vi blogges(ser ut som det har vært krig inne her:P)

 

 

 

4 kommentarer

masse fint !

ingvildbmisje

23.nov.2011 kl.21:31

Her var det mye fint!! :)

Tine Victoria

23.nov.2011 kl.22:10

utrolig mye fint, trenger en paljett kjole til nyttår men er ike så glad i å kjøpe på nett... har du tips om butikker??

fashionmama

23.nov.2011 kl.22:59

Tine Victoria: Om du ikke vil handle på nett ville jeg tatt turen innom Gina Tricot og BikBok :) Der har de helt garantert paljettkjoler:) Jeg vet de har på Gina iallefall :) Da blir du festfin :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits