MIDSEASON SALE HOS NELLY

Nå er det Midseason Salg hos Nelly :) Du kan finne fine trender, tilbehør, sko, sportsklær og bikinier med opp til 70% rabatt :) 

Det er litt lettere å stå ut med kulden og mørket når det finnes fine og varme jakker og boots som kan piffe opp hverdagen :) Nå kan dere finne flere nye jakker og kåper på Nelly, i alle stiler. Gå ikke glipp av favoritten Tove Parkas fra Jean Blush! 

På skoavdeligen finner du flere favoritter med lavere hæl- litt lettere når det blir glattere ute. Storselgeren på Low Cara, fra Nelly Shoes er verdt en titt :) 

Nelly Beauty har begynt å selge det veletablerte og populære merket Clarins, som er fantastisk hudpleie som dufter herlig :) 

Trykk på bildet under for å komme til salget :)

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits