Kle deg som Kate Bosworth

 

 

Kate Bosworth er en stor inspirasjonskilde :) Hun er veldig flink til å mikse og matche, og ser alltid veldig smashing ut :) Klærne Kate har på seg er nok ikke for min lommebok, heller ikke for din tenker jeg :) Derfor har jeg funnet egne plagg som er like, sånn at både jeg og du også kan kle oss som Kate :) 

Her er ett yndlingsantrekk hos meg :) Bluse, blyantskjørt, og pumps :) Dette er ett antrekk som er veldig in, da hun har satt sammen mange av tingene som er populære nå i ett og samme antrekk :) 

Her er mitt look like Kate antrekk :

Omina Pumps fra Nelly. Bluse fra Ellos. Blyantskjørt i skinn fra Gina Tricot. Jucita Clutch Veske fra Nelly.

Samlet sum for dette antrekket er 1046kr :) Dette er også plagg du kan kombinere med masse andre ting, se på dette som basisantrekk til å ha i garderoben:) Dette er ett antrekk som passer til mange anledninger :)

 Her har dere en anna look som jeg syntes var kul:)


Har ikke funnet en kjole som er heeeelt lik, men har funnet to jeg anser i lik stil og like fine, det samme gjelder skoene:)


Kjole og sko øverst fra Asos. Leppestift og kjole nedenfor fra Nelly :) 

Ha synes du? Vil du ha flere sånne innlegg på bloggen? :) 

 

 

5 kommentarer

Mariell

19.okt.2011 kl.20:57

Nydelig dame med genial stil ^^

Mari

19.okt.2011 kl.20:58

Moro med sånne inspirasjonsantrekk og hvem man henter stilen til :)

Stine

19.okt.2011 kl.20:59

Sorry, jeg hater å gjøre dette - men om jeg skal komme meg videre må jeg nesten. Du skjønner det at jeg har kommet videre i Defines konkurranse på facebook, og trenger så mange stemmer som mulig for å komme videre til den store finalen. Selvfølgelig trenger du ikke stemme på meg om du ikke liker håret mitt, men ellers hadde jeg blitt kjempeglad om du trykket på linken og gav meg din stemme. Man kan stemme én gang hver dag frem til fredag. Tusen takk! Jeg beklager forresten hvis du har fått denne før. http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1312769-Latest

fashioncircus

19.okt.2011 kl.21:34

Takk for tips! Gøy med slike innlegg!

xx

Silje:D

19.okt.2011 kl.22:09

Ja, gjerne mange flere slike innlegg! :D

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits