Ukas Julegavetips Nr4

 

Da er det tid for ukas Julegavetips igjen :) 

Siden Leon ble født har jeg laget kalendre og gitt bort i gaver, med bilder av han, til besteforeldre, tanter, onkler og oldeforeldre:) En Kalender er noe alle har nytte av, og en bonus er jo da ett nytt bilde for hver måned:) Dette kan også være en super kjæreste gave :) Du kan lage kalender til en venninne med minner dere har sammen, eller rett og slett ta masse fine bilder av f.eks naturen osv og sette sammen det du vet passer den som skal få gaven :) På foto.com har de kalendre fra 64 kr, jeg har ikke funnet andre sider hvor det er billigere:) Det er flere design å velge i :) Har du registrert deg som bruker av Kickback, så vil du tjene kickback penger ved å legge inn ordre på foto.com :) 2 fluer i en smekk :) Om du ikke har registrert deg på Kickback, så gjør det nå, helt gratis, bare fordeler :) Trykk her for å bli medlem :) Her ser dere ett lite utvalg i design av kalendre : 

De har en kampanje gående på siden sin nå, som går ut på. Du bestiller en fotobok(noe som også er fint å gi i gave), når du da har bestilt en, får du 50% på den andre :) Ved hver bestilling hos foto.com, får du 20 klassiske bilder gratis :) Trykk her for å bestille nå :) 

 

Har dere hørt om nettbutikken Underverker.no ? Det er en side det er verdt å ta en titt på, jeg vet mange jenter der ute sliter med å finne bh'r, siden det ikke er så mange cup størrelser å velge i rundt om i butikkene. På underverker har de A-H Cup :) De har masse fint undertøy, korsetter, Ulltøy, Nattøy, Hold Inn, Amme Bh'r, Undertøy til Bryllupet osv. De har også undertøy til menn. Og ull og kvalitetsklær til barn.

Dere tenker nå at dette er håpløst, for du ikke kan kjøpe undertøy til andre når du ikke vet størrelser, men du får kjøpt gavekort der inne :) Hva er vel ikke finere enn ett gavekort så du kan kjøpe deg ordentlig undertøy?:) Alle jenter fortjener å ha ordentlig undertøy :) 

De har Bh Kalkulator der inne også, som kan være nyttig da det ikke er alltid like lett å finne riktig størrelse, tror det er veldig vanlig at jenter der ute kjøper Bh'r i feil størrelse. Klikk her for å komme til Underverker :)

Underverker fører merker som bla Triumph, Calvin Klein, Wonderbra, Janus, Bjørn Borg og Chantelle:) Dette er en gave jeg er ganske sikker på vil bli tatt godt i mot :) Er det ikke litt gøy å gi litt andre type gaver for en gangs skyld? Hender seg det er kjedelig å få tennissokker og konfekt altså :P 

Håper dette var litt nyttig for dere:) Jeg skal vise dere hvordan julekortene blir til her i huset nærmere tiden :) Dere har sikkert det inntrykket av at jeg sløser veldig med pengene mine, men jeg er veldig glad i ting som kan gjøres på billigest mulig måte altså :)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits