GIVEAWAY FRA SOLSTRAND INTERIØR

Nå er jeg så heldig å får arrangere en konkurranse på vegne av Solstrand Interiør :)

På Solstrand Interiør har de ett bredt utvalg, og gode priser:) De selger produkter fra bla Lene Bjerre, House Doctor,Walther & Co, Ib Laursen, Nordal og Lisbeth Dahl :)

Trykk her for å komme til nettbutikken dems:)

Dere kan vinne denne serviettholderen med de søte serviettene i :) Denne er da i sink :) Og vil passe veldig godt på høstbordet :) 

 

For å delta i konkurransen, legger du igjen en kommentar med hva du liker best med bloggen min, hva du vil lese mer eller mindre av :)  

 

Konkurransen vil bli avsluttet Mandag 24. kl 12:00 

                                                                                                                                                                                             

 

                                                                                                                                                                                              Reklame 

22 kommentarer

proudtobedifferent

16.okt.2011 kl.23:38

Jeg har veldig lyst å være med!

Jeg elsker at du kombinerer mote og innredning/pynt! Men skulle gjerne sett mer av dine personlige meninger om "store" tema, og litt mer "synsing" rundt dem :-)

Herlig premie!

Laila.lovseth@hotmail.com

Lovisa

16.okt.2011 kl.23:46

Jeg er med!

Det jeg liker med bloggen din er at du varierer mye på bloggen din med forskjellige inlegg. Jeg liker at du skriver om så mye forsellig fordi det er lett det kan bli kjedelig hvis man ikke varierer:)) Stå på!

Daniel

17.okt.2011 kl.10:58

Skriv mer om interiør! :)

fashionmama

17.okt.2011 kl.11:28

Daniel: :)

Veronica - livet som ung mor.

17.okt.2011 kl.11:37

Jeg har kjempe lyst til og bli med, jeg er mor selv, og vil derfor si at jeg liker at du skriver om mammarollen <3 så bloggen din nå, men skal begynne og lese den når du oppdaterer <3

jeg vil lese mer av mammarollen & interiør <3

lykke til til meg, og lykke til til alle andre :)

Martina

17.okt.2011 kl.12:12

Jeg liker veldig godt disse før og etter innleggene dine :) Da ser man hvor mye ting har å si for helheten :) Jeg kunne godt sett litt mere kjole-inspirasjonsinnlegg :D

fashionmama

17.okt.2011 kl.15:59

Martina: Så morsomt å høre :) Mere kjoler skal bli :P

fashionmama

17.okt.2011 kl.16:01

Veronica: Det var koselig å høre :) Setter stor pris på faste lesere :) Jeg skal bli flinkere til å skrive om livet som mor, men hverdagen vår er ikke helt a4 så føler det er litt vanskelig å sette ord på alt til tider, men jeg skal gjøre så godt jeg kan :)
Jeg elsker tipsene dine å måten du skriver på, det er ryddig og pent!:)

fashionmama

17.okt.2011 kl.20:10

kristine: Takk :) Det var hyggelig å høre :)

Hanna

17.okt.2011 kl.20:15

Jeg har lest bloggen din lenge, og syns du uttrykker deg på en god måte. Du skriver ryddig og bra, og ikke minste om interessante ting. Jeg liker godt outfitbilder, kanskje det hadde vært en ide, eller yndlingsbutikker? Jeg liker også veldig godt nå når du skiver om interiør <3 Sønnen din er bare nydelig forresten :D Klem, og stå på videre!
jeg liker at du skriver bra, og har et fint utseendet på bloggen. Jeg liker også at du har før og etter. jeg liker at du varierer i innleggene og konuranser og giveaway er et stort +! jeg liker alltid å se på outfits, videoer (hår og sminke) og alle har bruk for tips om alt mulig forskjellig.

jesj

17.okt.2011 kl.20:17

Jeg liker å se på alle bildene av hvordan du har det! Får veldig lyst til å forandre på rommet mitt når jeg ser de ^^ Men liker også å lese om de andre innleggene som handler om andre ting :D Veldig fin blogg du hadde, gode innlegg og interessante innlegg :D

Kine

17.okt.2011 kl.21:25

ønske dæ en rikti fin kveld:)

Henriette

17.okt.2011 kl.21:50

Det jeg liker best med bloggen din er at du oppdaterer ofte, og har fine lyse farger på bloggen din :)

Lalla

17.okt.2011 kl.21:59

Får prøve meg jeg og da snuppa <3 Du er meget kreativ og har masse gode ideer,som man selv kan bruke :) Både når det gjelder interiør og mote :) Og selvfølgelig er lille Leon snuppen verdens nydeligste ;) Får rett og slett lyst til å reise på shopping etter å ha lest innleggene dine :) Helst sammen med deg da :P suss :)

fashionmama

17.okt.2011 kl.23:09

Lalla: Det var en veldig koselig kommentar å lese Lalla :) Det betyr mye :) Ja, finner du noen til å betale du så kan vi reise å handle litt :) Glad ideg:)

fashionmama

17.okt.2011 kl.23:19

Kine: Takk, ha en fin kveld du også(god natt blir det nå) :)

Lene R

18.okt.2011 kl.18:22

Det jeg liker med bloggen din er interiør og kjole innleggene dine :)

Du kommer med veldig enkle, men fine tips om interiør :) Vil gjerne se flere fashion innlegg :)

Synes også du er veldig flink til å skrive og du varierer bloggen din, GOOD ;)

fashionmama

18.okt.2011 kl.18:49

Lene R: Tusen Takk Lene :) Det var en ordentlig koselig kommentar å lese :) Setter jeg pris på :) Det er jo ingen blogg uten fornøyde lesere:)

MissMette

20.okt.2011 kl.22:49

Hei :)

Jeg vil gjerne være med :) .... men det er første gang jeg er innom deg, så jeg kan ikke si annet enn at jeg kommer gjerne igjen :) Ønsker deg en fortsatt fin uke, klem fra Mette

fashionmama

20.okt.2011 kl.22:52

MissMette: Tusen Takk :) Jeg setter pris på at du vil besøke bloggen min igjen :) Takk, ha en fortsatt fin uke du også :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits