Tjen penger når du handler på nett

Om Kickback.no

I 2008 ble det handlet for mer enn 18 milliarder kroner i norske nettbutikker, men ikke en krone ble gitt tilbake til deg som forbruker. Kickback ønsket å forandre dette og utifra denne ideen ble Kickback.no opprettet.

Kickback.no er din startside for netthandel. Med Kickback.no får du penger, eller som de kaller det, en «kickback» når du handler hos en av deres partnere på nett. Alt du behøver å gjøre er å handle via Kickback.no når du skal handle hos en av kickbacks partnere. Prisen på det du kjøper forblir det samme, men du vil i etterkant få en «kickback» på ditt kjøp og din oppsparte kickback kan du veksle ut i gratis gavekort og gaver. Er ikke dette supert?:)

Hvordan fungerer Kickback?

Kickback har samarbeid med partnere som Feel Unique, Nelly, Cdon, Ellos, Lekmer, Asos, Blush og mange andre :) Det er oversikt over butikkene på hjemmesiden deres:) Anbefaler dere alle til å registrere dere nå, så tjener dere litt på å handle på nettet :) Jeg bruker Google Chrome nettleser, så når jeg går inn på en nettbutikk, f.eks Nelly.Com, så kommer det opp at jeg kan tjene kickback ved å handle der. Så for å gjøre dette lettest mulig, så last ned en av nettleserne de oppgir på hjemmesiden dems, så slipper du å sjekke hver gang du skal handle, for da vil du få beskjed når du kommer inn på nettbutikkene :) Jeg er ikke noe flink med data, og jeg klarte å ordne dette på egenhånd, så det er ikke så vanskelig:) 

Jeg har benyttet meg av Kickback i noen måneder og har allerede tatt ut gavekort:) Jeg elsker denne løsningen, siden jeg handler en del på nettet :) Det kommer du også til å gjøre:) Og om du ikke vil ha noen av gavekortene de tilbyr, så kan du bestille Visa Spend On gavekort, det fungerer da som ett vanlig visa kort og kan benyttes overalt, til og med på Rema1000 :) 

Trykk på linken under for å registrere deg som bruker :)

 

KickBack.no

6 kommentarer

Takk for tipset :-)

fashionmama

16.okt.2011 kl.19:42

Erika Bare hyggelig :) Synes dette er så fint, så ville dele det så flere kan benytte seg av det også :)

JuneBjordal

16.okt.2011 kl.19:47

Kult! Kjempe fin blogg du har! :D

fashionmama

16.okt.2011 kl.19:47

JuneBjordal: Takk :) Ja, det er kjempe smart :)

Martina

16.okt.2011 kl.20:36

Kjempenyttig innlegg, Anita :) Jeg har ikke benyttet meg av dette før, men nå har jeg jammen registrert meg. Jeg sier ikke nei takk til å få igjen for å handle på nett, for å si det slik ;D Goo, Kickback! :D

fashionmama

16.okt.2011 kl.20:37

Martina: Hehe:) Så bra Martina :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits