Julebord Antrekk

Nå nærmer det seg Julebord sesong, og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal ta på, hvordan man skal mixe og matche det :) Jeg har leta litt på nettet etter kjoler, sko, og sminke. Nå har sikkert de fleste av dere den sminken dere trenger for å reise på fest men, jeg har satt sammen to collager her, for å vise at det går ann å oppdatere sminkepungen med det du trenger, for en billig penge:) 


Alle disse produktene fåes i mange andre farger. Alle produktene (unntatt bryns pennen/MaxFactor) er fra Wet N' Wild. Du får kjøpt alt dette her!

Jeg har satt sammen 10 antrekk til dere. Det er ikke sikkert alt faller i smak, men dette er noe av det jeg likte:)

Antrekk Nr 1: 

Til dette antrekket ville jeg funnet en stor ring, i kobber eller gull. Sett opp håret ditt, gjerne bare i en enkel hestehale. En clutch/konvoluttveske som er helt nøytral ville også gjort seg til dette antrekket. 

 

Antrekk Nr 2: 


Til dette ville jeg hatt armbånd og/eller ring, helst i rødt, så du får en gjennomført stil. Om du velger armbånd så ville jeg blandet litt svart, sølv og rødt. Her kan du gjerne ha håret nede,  siden dette er en tube kjole. 

 

Antrekk Nr 3: 


Her ville jeg ikke hatt noe smykker til, siden både kjolen og skoene er så pyntelige, men heller en enkel håndveske. Her ville jeg satt opp håret i en enkel frisyre, for å fremheve detaljene på kjolen. 

 

 

Antrekk Nr 4: 


Til dette antrekket ville jeg gjort som over, bare hatt en veske og enkel frisyre, da og denne kjolen er ett smykke i seg selv :) Dette er valgfritt, men jeg synes det er viktig å fremheve en ting :) Dette gir ett mer elegant utrykk, og det ser mye mer gjennomtenkt ut:) Å sko og kjole trenger IKKE å matche, ikke veske heller :) Det dummeste jeg ser er når folk kommer med veske, sko og jakke i samme farge!! :P 

 

Antrekk Nr 5: 
Til denne kjolen står du litt fritt til å velge frisyre, men setter du det opp, kan du adde ett par kule øredobber :) En stor statement ring hadde også gjort seg :) 

 

 

Antrekk Nr 6: 


Her ville jeg satt opp håret mitt :) Og kun hatt en konvoluttveske :) Du kan også ha sko i en grå farge om du vil det :) 

 

Antrekk Nr 7: 


Håret opp eller ned, det er opp til deg :) Jeg ville kjørt på med en stor, blå diamantring :) Du kan jo velge å bruke ett par svarte pumps til denne, eller ett som ikke er så knallblå :) Jeg ville hatt det som over:) 

 

 

Antrekk Nr 8: 

Denne kjolen kan du også få i svart :) Her kan du gjerne ha håret nede om du vil, jeg hadde nok gått for hestehale, da jeg liker å ha håret litt tilfeldig, uansett om jeg har dressa meg opp :) Her trenger du ikke smykker, det er jo valgfritt da, men styr unna kjede og store øredobber da det vil ta bort litt av fokuset på brystdelen på kjolen,  og det vil se rotete ut :) 

 

 

Antrekk Nr 9: Denne kjolen har åpen rygg, den fåes også i andre farger. Her kan du som  sagt ha grå sko til også, men jeg ville hatt offwhite :) Her er det finest om du setter opp håret ditt, så du får frem detaljene på skuldrene :) Ha gjerne armbånd, ring og veske til denne, da det er en enkel kjole :) Jeg har valgt enkle sko til denne, så du kan rocke den opp med smykker isteden :) 

 

Antrekk Nr 10: 


Her blir det noe ala som i antrekk nr 2 :) Forskjellen er bare at denne kjolen har mer volum og skoene er i en klarere rød farge :) 

Dette er da mine julebord antrekk :) Mine favoritter er Antrekk Nr 1, Nr 5  og Nr 6 :)

Hvilken er din favoritt?:)

Liker dere disse innleggene, å vil jeg skal fortsette med de? Ris og/eller ros tas imot :)  

 

All sminke, sko og kjoler som er avbildet i dette innlegget kan du, trykke her, for å kjøpe. 

 

9 kommentarer

shuup

13.okt.2011 kl.22:54

Nummer 3 var veldig fin !

Søt blogg :)

fashionmama

13.okt.2011 kl.22:58

shuup: Takk :)

Marit & Olivia

13.okt.2011 kl.23:01

Utrolig fine kjoler og sko!

hege maria

13.okt.2011 kl.23:18

kjempe fint alt!

Marte

14.okt.2011 kl.17:54

Så mange fine kjoler :)

Frister å droppe julegaver og heller se smæshing ut til julebordet ;=P

fashionmama

14.okt.2011 kl.18:05

Marte: Da synes jeg du skal kjøpe en gave, til meg, å bruke resten på deg selv :P

Designdrommer

15.okt.2011 kl.15:39

Da vil jeg starte med å si! Digg innlegg <3 Fortsetter du med slike så skal jeg absolutt følge med ;-) Legger deg til som venn jeg ;)

Videre vil jeg si at antrekk nr 3, 5, 6, 7 og 9 er antrekk jeg lett kunne valgt selv <3

Ha en riktig fin helg! Nå skal jeg lete etter de sølvlakkerte flisene dine som jeg så du postet bilde av på Tips & Inspirasjon til Hjemmet!

fashionmama

15.okt.2011 kl.17:14

Designdrommer: Tusen Takk :) Det var en veldig koselig kommentar å få :) Da skal jeg fortsette med de innleggene :) Godt å høre at du likte det :) Da er det bare å gå inn på Nelly å bestille antrekk til julas festligheter:) Takk, ha en fin helg du også :) Innlegget med flisene kan du lese her http://fashionmama.blogg.no/1311269769_slvspray.html :)

Julebord

11.nov.2011 kl.14:40

"Hei alle kjoler ser vakker og fantastisk. alle ønsker å se annerledes på disse dagene ...

ønsker deg god jul på forhånd"

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits