Ukas Julegavetips Nr 3

Da er det tid for Ukas Julegavetips igjen synes jeg :) 

I første del av dette innlegget  har jeg en lillebror/søster eller andre småfolk på gavelisten i tankene :) 

Jeg har vært på Guttelus å kikket, jeg ser at det er en del tilbud der nå, å hvem liker ikke avslag i prisen ?:) De har 25% på alle klær fra Småfolk, og 30% på vinterdresser :) Der inne har de alt du trenger til prinsen :) Fra klær, leker til interiør på gutterommet :) Det går ann å gi gaver som ikke alle andre gir, det er som regel de som blir mest populære:) 

På Guttelus fører de en rekke merker, da også en del klær som er økologiske :) De har også en grei fraktpris :) Pakker som veier opp til en kilo, sendes med frakt på 73kr, det er overlevelig:)

Jeg har bare plukket ut noen ting som kunne vært aktuelt for meg å gitt bort i gave :) 


Småfolk sine klær er veldig gode på og de mister ikke fasong etter vask :) Dette er plagg som er kule til jeans. Barns skal ha farger, og med en genser eller body fra Småfolk blir du lagt merke til :) Dette er en fin gave å gi og få, nå er det jo tilbud på de hos Guttelus attpåtil så da får man mer for pengene :) De har masse mer utvalg :) 


Ull er gull :) Jeg elsker disse overall'ene :) Disse er perfekte under vinterdressen og til å sove i vogna med :) De har stort utvalg av ullklær i god kvalitet :) Disse fargene passer like godt ei jente som en gutt da :) Jeg vet med meg selv når jeg skal gi bort gaver, så vil jeg gi bort noe ordentlig noe, å når det kommer til ull så må man betale litt for det, men man får jo det man betaler for :) Vasker man de riktig så er dette noe du har glede av lenge :) Om du gir bort en ull dress som over, så kan jeg med hånda med hjertet si at den gaven vil bli godt mottatt :) 


De har også gavekort som du kan gi bort, om du er uskikker på hva du skal gi bort :) De har også interiør til gutterommet der inne, jeg fant disse knottene og den traktor knaggen, jeg har ikke sett sånne andre plasser, disse syntes jeg var morsomme :) Traktorknaggen er fin å ha på rommet sitt, til å henge barnehagesekken sin på :) 


Verdens søteste heklede rangler :) Knalle farger og antagelig myke og gode :) Disse var nostalgiske, og en fin gave til babyen :) Guttelus fører også Melton, som disse skinntøflene, disse er supre til å ha i barnehagen eller å bare bruke hjemme, disse er da rue under, så barnet ikke glir :) Den tallerken'n er i melamin, så den knuses ikke om den blir kasta i gulvet, kanskje det er mer gøy å spise maten sin når man har fått en så fin tallerken med 4 rom til maten :) Dette er da tipsene mine til småguttene på listen din :) Klikk her for å komme til siden dems!

Til småjentene på gavelista anbefaler jeg å kikke på La Redoute sin hjemmeside. Jeg ser nå at lommeboka mi er glad for at det ikke er noe småjenter i huset her :)  

Jeg er fast tilhenger av Ugg's på vinteren, regner ikke med jeg er alene om det. På La Redoute har de til både store og små jenter. I alle regnbuens farger :) 


Er de ikke søte?:) Dette er en gave jeg er sikker på vesla også vil bli glad for selvom det er en myk pakke :)


Strikkekjoler :) Og en liten søt Cardigan :) Dette er plagg som kan brukes til fine anledninger, men også til hverdags med tykk strømpebukse :) Det er mange forskjellige farger å velge i på hvert produkt :) 


Jeg fant masse fint på siden dems. Det er sånne type jenteklær jeg liker, da jeg synes det kan bli vel mye med Hello Kitty hele tiden, og det antagelig er det alle småjentene har skapet fult av :) For å kjøpe disse plaggene, klikk her! Likte dere disse tipsene?

Til slutt vil jeg dele litt tips til litt større jenter, i tenåringsalder og oppover :)

Alt jåleriet under er funnet på Blush. Der er det nå 10% på alt og FRI FRAKT:) Pass på nå å gjøre unna julegavene,og spar litt penger :) Alle jenter elsker å jåle seg og smøre seg inn med gode kremer og dufter, så dette er ett godt tips :) Jeg husker med meg selv, å synes fremdeles det er stas å få velvære produkter i gave :) Dette er noe som blir brukt og ikke stuet bort :)


Body Butter :) Alle trenger litt ekstra fuktighet på vinter'n. Det er flere dufter å velge i :) 


Shampoo & Balsam som gir håret ekstra vitaminer og er pleiende :) Dette er noe jeg også ønsker meg til jul:) 


Ansikts vask og sminkefjerner er noe alle jenter må ha i skapet:) Disse flaskene ser også veldig dekorative ut:) 


Eller kanskje en ansiktskrem(til alle hudtyper) som lukter lavendel ?:) Lipbalm, det er lurt å ha når kulda setter inn:) Den lilla flasken jeg har funnet der er hårkur som fukter håret i sprayform fra Sexy Hair:) Man får aldri nok fukt og vitaminer til hår og hud på vinteren når kulda tørker ut alt:) For å komme til Blush, trykk her!

Håper dere likte dette, og fikk ett tips eller kanskje to?:) 

Nå er det på tide å sove litt, men bedre å sitte enn å ligge med en vond rygg akkuratt nå kjenner jeg. 

God Natt :)  

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits