Must i Høst Garderoben:)

 

Designerne er inspirerte av Cowboyene og Indianerne denne høsten, det er tydelig å se på trendene, hvor du finner masse med frynser, aztekiske mønstre og ett etnisk preg :) 


Sko med slangeskinn. Kjøp de her. Disse er vel så kule til jeans som til kjoler. 

Øredobber fra HM. 


Cardigan med  mønster, kjøpes her. 

Poncho med indianermønster. Den kan du kjøpe på HM. Poccahontas er nok en stor inspirasjons kilde for designerne nå :) Jeg synes det er veldig fint med både cardigan og ponco. Har utallige cardigans her, å en ponco. Veldig behagelig å gå med, og du kan style de opp og ned så de passer til det meste :) 


En revehale er ett must på veska i høst :) Jeg skal anskaffe meg en av de:) Nå har jeg frynser som henger på vesken min. Revehalen kan du kjøpe her!  Skjerf er jo også ett must nå om dagen, det er deilig å pakke seg inn med gode strikkeplagg. Skjerfet fåes kjøpt hos HM. Etiske smykker, disse er enkle men veldig kule og rocker opp ett antrekk på null komma niks. Kjøp de her!

 

En annen trend som er i vinden nå er jo "Mannestilen" 

Den klassiske herreskjorten er ett sentralt plagg om du ønsker denne tidløse stilen. Om du kjøper en herreinspirert skjorte å har i skapet,så har du alltid ett antrekk å ta på, som passer godt til de fleste anledinger. Dette er også ett plagg som kan styles både opp og ned, etter hva du selv ønsker :) Det er utallige skjorter og bluser å velge i rundt om i nettbutikkene, så her er spekteret stort. 

Her har jeg satt sammen en collage om hvordan jeg ville brukt skjorten, dette er ett antrekk som passer like godt på fest som på jobb, jeg ville da bare byttet ut skoene til jobb, å tatt ett par flate :) I semska skinn og gjerne med frynser. Sko i semsket skinn er veldig på moten nå. 


Denne skjorten likte jeg fasongen på :) 


Skinnbuksen har kommet tilbake og er super hot :) Dere tenker nå at dette er harry, men klarer man å style den på riktig måte er det kult :) Ett lite tips fra meg, er om du har ett hel svart antrekk, å bruker forskjellige materialer på plaggene, det vil se klassisk og veldig elegant ut :) Skoene over synes jeg er veldig fine, nå er det mer inn med tykk hæl enn stiletthæl, og det betyr jo lykke for dere som sliter med å gå med hæler. Denne type sko kan brukes til alt :) Kjedet over vil pynte opp skjorten litt:) Hva synes dere? Alle plaggene på de to siste bildene er lånt fra Nelly, så alt fåes kjøpt der. Link tinner du nederst på siden. 

Ruter i tiden :) 

Små eller store, farger eller svart/hvitt:) Add garderoben din med ett plagg eller en liten detalj som har ruter :) Til antrekket over kan du gjerne bruke en klassisk veske med ruter :) Bare pass på så ikke antrekket blir rotete, og som jeg har sagt tidligere, det er viktig å velge hva du vil fremheve i antrekket:) Etter min mening iallefall :) Du trenger ikke bruke så mye penger på å oppdatere garderoben din for hver sesong. Men, er du som meg og gjerne vil følge litt med på notene, så finner du ut hva som er en slager for årstiden, og kjøpe heller en ting. Sånn som at det er in med ruter nå, ville jeg funnet en ting, f.eks en veske eller ett skjerf, også kombinerer du det sammen med dine andre klær, på den måten vil du være moteriktig til en billig penge:) Regner med dere alle har en del basisklær i garderoben :) I alle motemagasiner og andre blogger så vil dere se masse produkter til en høy prislapp, kikk på nelly,ellos, hm og andre billigkjeder. Cubus og Gina Tricot er også flinke til å oppdatere seg på trender, der vil du få kjøpt tilsvarende til halve prislappen :) 

Jeg synes personlig ikke det er noe kult, og det fenger meg ikke når jeg ser folk har kjøpt ting de ser i ett moteblad og er helt slaviske, jeg er mer for den personlige stilen du mikser sammen med ting du har, billig og dyrt, det er det som er inspirasjon :) 


Skjefet kan du kjøpe her. Dette passer jo til alt siden det er i jordfarger. 

Vesken og Skjorten kan du kjøpe her :) Denne vesken har jeg en følelse av at kommer til å havne i samlingen min. For denne synes jeg var super fresh. Den rutete skjorten vil bli fin til en jeans, ett par kule sko, og kanskje en vest om du har :) Helst litt varm da så du ikke fryser ihjel :P 

Håper dere fikk noen tips her ? :) Om dere ønsker mer av disse innleggene så legg igjen en kommentar :) 

Her skal dere få se noe av det jeg har tenkt å adde høst garderoben min:


Denne parkasen fra Ellos er nå på tur i postkassa mi :) Jeg kjøpte en ifjord, i kakigrønn, det er en lengre og mer posete modell, denne er mer figurnær siden den har mer fasong, og fôr i hele jakken, de fleste parkasene har bare fôr i hetten. 


Strikke strømpebukse fra Hm. Jeg har mange sånne fra ifjord her, de er så gode, og jeg bruker de til lange strikkegensere eller en tunika og cardigan :) Med ett par støvletter til. 

Skoene over er i semsket skinn, med passe høy hæl, og de har ett rent og klassisk utseende. Disse får du også kjøpt på Hm. 

Skjorten i lepard mønster fanget blikket mitt med en gang jeg så den, gleder meg til å bruke den til jeansene mine:) Trenger ikke stort mer, når man har denne skjorten. Denne får du kjøpt på Nelly. Link ligger under. 

Strikkegenseren over er funnet hos Hm. Jeg har mange sånne gensere, bare i lengre modeller, men de lange blir så klumpete over en jeans, å ja, jeg er litt jeans jente om dagen som dere sikkert skjønner :) Denne går da til livet og vil passe perfekt :) 

Likte dere noe av dette? 

Vi blogges :) 

 

 

 

 

 

 

16 kommentarer

lcemberland

12.okt.2011 kl.22:55

jaa, mye fint :D

Tirileh

12.okt.2011 kl.22:57

Veldig bra innlegg, endelig noen som legger ut ordentlig om klær:)

hege maria

12.okt.2011 kl.23:00

Enig med deg. Elsker alle disse tingene her! :-D

mammatilchristian

12.okt.2011 kl.23:00

utrolig kule plagg, blir godt og få byttet ut litt, altig godt med noe nytt i skapet :)

hannaa0

12.okt.2011 kl.23:00

Kjemp fine ting:)

komenter tilbake?

elisabeth

12.okt.2011 kl.23:04

ÅÅÅH, eelsker!

Iselin

12.okt.2011 kl.23:09

Jeg vil ha pelsdott, har de dem inne nå? :)

xSarah♥

12.okt.2011 kl.23:11

Så fine ting!

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:30

xSarah: :)

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:31

Iselin: Med pelsdott regner jeg med du mener den revehalen :) Den har de inne på Ellos ja:) Bare trykk på linken i innlegget, du finner den under accessoirer :) Den koster 79kr :)

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:32

elisabeth: Så bra:)

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:32

mammatilchristian: Ja, det er alltid gøy å oppdatere garderoben litt :)

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:33

hege maria: Det er gøy å høre:)

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:33

lcemberland: :)

fashionmama

12.okt.2011 kl.23:35

Tirileh: Takk :) Det er litt det jeg prøver på, å lage litt andre innlegg enn alle andre bloggere. Jeg blir litt frustrert over alle bloggerne som legger ut klær som ikke er "vanlige", som mindretallet bruker, og det er å veldig typisk at alle legger ut ting som er altfor dyrt for ei vanlig lommebok :) Bra du likte det :) Skal prøve å fortsette meg disse innleggene:)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits