Uka's Julegavetips Nr 1

God Kveld (Natt) 

Vært hjemme med en fortsatt ikke frisk Leon idag,så det har blitt lite blogging. 

Nå som det nærmer seg vinter og jul (om vi ikke vil innrømme det) så tenkte jeg å starte med  noe nytt på bloggen, nemlig : 

UKA'S JULEGAVETIPS 

Da vil jeg poste ett innlegg hver uke med tips til dere:) 

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å kjøpe en gave til de som har alt, eller som mange på min liste, som er veeeldig kresne:P Man vil jo gjerne gi en gave som man vet blir satt pris på :) Håper dette er noe som faller i smak hos dere:) 

Sengetøy er en sikker slager, for alle trenger det, og det er alltid like godt med nytt sengetøy. Dette sengesettet har jeg selv, så jeg vet det er like praktfult i virkeligheten som på bildene:) 

Dette syntes jeg også var veldig koselig :) 

Kanskje synes du det er lite, nå vet jo ikke jeg hvor store presanger dere pleier å kjøpe til hver enkelt, men om du kjøper sengetøy kan det jo være på sin plass med en pyntepute som passer til?:) 

Jeg har funnet dette på Ellos sin hjemmeside, og de har maaaasse å velge i, så der er det noe for enhver smak :) I tillegg til at det er normale priser der. Mye tilbud også, så her er det muligheter til å gjøre noen kupp :) 

Om dere trykker på lenken under her så får dere 40%rabatt på Ellos:) 

Hva syntes dere om Julegavetips?? Om jeg skal fortsette med dette så vil jeg jo gjerne ha tilbakemelding om dette er noe dere liker:) 

Nå er Leon våken igjen, så ser ut til at det ble blogg-slutt :) God Natt :) 

 

 

 

 

Én kommentar

Katrine

27.sep.2011 kl.10:47

Enig med deg! :D

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits