Material Girl

God Kveld i stua :P

Idag var det fotografering i barnehagen til Leon, men vi våkna kl 06, spiste litt frokost og tok en varm dusj, og Leon sovna på stellematta si inntullet i håndkle, han er  ikke helt i form, så kunne ikke vekke han for å reise i barnehagen, det var greit jeg ikke gjorde, for han har sittet på fanget i hele dag, hatt feber og vært slapp, men han har da spist og drukket masse idag, så da er han vel på bedringens vei. Litt synd vi ikke fikk tatt bilder, siden det er en milepæl med første barnehagebilde, men er man syk, så er man syk. 

Ellers har jeg vært på butikken å handla idag, etter en uke med sykdom så var det rimelig skralt i skapet her. Og vi har hatt besøk av Tante og Mamma(mormor) :) 

Vært enda en rolig og lite aktiv dag, kjenner jeg begynner å få mark i hele kroppen av å ikke gjøre noe, men kroppen er jo heller ikke med meg om jeg prøver. Men,nå skal ikke jeg klage mer, for det er ikke så int for dere å høre på, men jeg har tatt litt bilder og samlet sammen litt av ting jeg har kjøpt i det siste : 

 
Armani Jeans :) Likte fargen på denne :) Og at den sitter som ett skudd, kjedelig med jeans som mister fasong, det gjør ikke denne :) 
Dette er min første vest, å har aldri vært på utkikk etter, men når jeg såg denne, så måtte jeg ha den, syntes den var søt, og den er enkel men kan allikevel piffe opp ett antrekk :) Likte dere den ? 
Moods Of Norway Kjole/Tunika. Denne er i stretch stoff og er kjempe behagelig å ha på.  
Bildene mine er veldig uklare, litt kan vel skyldes fotografen og resten det vet jeg ikke hva skyldes, men dere ser jo hva jeg har på :) 

Til denne kjolen så har jeg valgt hvite Converse :) Slenge en skinnjakke over denne, så er antrekket komplett :) 
*PynteSegForFestKjole* :) Denne kjolen er i ligaen, enten elsker du den, ellers så hater du den :) Jeg liker fargene og mønstret på den :) Enkel men allikevel veldig pyntet :) 


Disse skoene kjøpte jeg på Nelly i sommer, men de har stått i skapet, men de skal bli brukt, for de er så elegante:)


Ny veske(kjøpt i Tyrkia), og strikkekjole fra Tommy Hiltfiger, den er fløyelsmyk og kjempegod, denne kan også brukes til thights og jeans, til denne har jeg de grå Convers'ene i skinn :) 


Ikke lett å få frem mønsteret i kjolen på bildet, siden den er svart og finstrikket. Er den ikke søt?:) 


Denne jakka vet jeg ikke står på ønskelisten til fashonistene, men den er så god og varm, og alle trenger en jakke de kan slenge på som er varm, til å bruke hjemme i disse dager:) 

Det var litt av mine nyeste innkjøpt til garderoben :) Mere kommer :) 

Nå må jeg svinge meg rundt å få rydda opp her, for det er kaos, vi har da ligget på sofaen en uke, å ikke vært i form til å ryddet så mye. 

Ha en fortsatt fin fredagskveld:) 

 

 

8 kommentarer

DU BARE MÅ MELDE DEG PÅ KONKURRANSEN PÅ BLOGGEN MIN DER DU KAN VINNE EN GAVEKORT PÅ 500 KR!! les mere på bloggen min!

- Ha en fin dag :-)

stupidgirlsandrudeboy

23.sep.2011 kl.22:36

fine klær :)

Merethe

23.sep.2011 kl.22:45

Stilig bukse :)

fashionmama

23.sep.2011 kl.23:49

Merethe: Så bra du likte den :) Takk :)

fashionmama

23.sep.2011 kl.23:49

stupidgirlsandrudeboy: Takk for det:)

fashionmama

23.sep.2011 kl.23:50

Erika: Det skal jeg gjøre :) Takk :) Ha en fortsatt fin kveld du også :)

Mai T

23.sep.2011 kl.23:58

Du har såå mye fint Anita..blir helt sjuk sjøl jo.. c",)

fashionmama

24.sep.2011 kl.00:02

Mai T: Hehe :) Takk for det Mai :)Du får legge til side litt penger og ta deg en shoppingrunde :) Det er jo så mye fint i butikkene nå, i behagelige farger og gode materialer :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits