Streetstyle & Converse

God Kveld kjære lesere. 

Jeg sitter i sofaen med Leon, det har jeg gjort siden vi stod opp fra senga idag. Formen min er bedre idag, men nå var det Leon sin tur, kunne jo være for godt til å være sant at han skulle slippe unna. Men, er litt usikker på om feberen og symptomene er tegn på influensa eller om det er tennene, for det har dukket frem 2 jeksler. Han vil sitte på fanget til mamma, å det må han da få  lov til, for ellers blir det bare gråting og det er ikke godt for noen av oss. Er man syk så er det godt å ha mamma. Det er fotografering i barnehagen i morgen, men er Leon likedan imorgen så blir det ingen bilder på oss, er han bedre kan vi reise ned til barnehagen for å ta de bildene og så reise hjem :) Det vil uansett morgendagen vise, men jeg begynner å bli lei sykdom nå. Vi trives mye bedre med å være friske og raske, men hvem gjør vel ikke det. 

Leon ligger ved siden av meg, å vi ligger å leser Streetstyle. Det er absolutt verdt 29kr :) 

NYE CONVERSE :) Elsker disse skoene :) Har alltid vært litt tvilende til Converse, men måtte kjøpe meg ett par hvite for ett par måneder siden, og har fått dilla, så måtte kjøpe flere :) Converse er kult til kjoler og jeans, de kan jo brukes til alt :) Skal poste antrekk med skoene til så dere får se, dere som tviler litt når jeg sier kjole og converse :) 

Er dere ikke enige att disse er super freshe?:) Går fint ann å bruke de på vinters tid, bare med ullsokker i :) Det er også å fåes kjøpt Converse med fôr :) 

Over til interiør på ett blunk. Jeg bestilte meg tallerkenhylle fra Ellos for leeenge siden, da den var billig og enkel, akkuratt sånn jeg ville. Den har stått i pappesken å venta til kjøkkenet skulle bli ferdig, men nå har den kommet til sin rett, ut av esken og opp på den fine kjøkkenveggen :) 


På toppen av hyllen har jeg satt ett Norges Glass (en gjenganger her i huset), en engel, og to gamle melkeflasker jeg fant her. Jeg har da bare to tallerkner i hyllen enda, har ment å ha ett par til, men jeg har ikke funnet "de rette" enda, disse har jeg fått av min mamma, som hun igjen har fått av sin mamma, så dette er arvestykker som jeg tar godt vare på, de er så fine og fortjener en hedersplass på hyllen. Nå som kjøkkenet har blitt så lyst og fint, så skal jeg bare ha farger i blått og grønt, om det skal være noe. Huset her er litt fargeløst, da det går i hvitt,beige og zink over alle flater. Jeg har satt ett bilde av Leon i hyllen, med en søt ramme og noen interiørmagasiner. Under henger det ett lite skilt, Leon's grisesmekke, kjøkkenhåndkle og en liten telysholder fra Casa.

Jeg liker denne hyllen veldig godt, og er fornøyd med resultatet, blir nok litt forandringer i hyllen etterhvert :)

Også har jeg kjøpt en ny ting til sminkepungen min :) Jeg har vært fast bruker av Smashbox sin Photo Finish over ett år, å er kjempe fornøyd med denne primeren, som også kan brukes alene. Nå tenkte jeg det var på tide å prøve en annen variant av den, da falt valget på:

Dårlig bilder her, men håper dere ser litt forskjell:) 

Jeg kjøpte denne på Coverbrands, denne er i travel size, og koster 149kr. Ville prøve den før jeg kjøper en stor, siden den er dyrere, men dette er evighetsprodukter, man trenger lite om gangen og de er drøye, så prisen er ikke så gal med tanke på hvor lenge de holder. Jeg synes denne bronzer'n gir meg den gløden jeg trenger, uten å måtte ta på mer sminke :) Dette er jo også en primer, men den funker veldig fint alene også, på bildet etter har jeg kun påført ett lag av bronzer'n. 

Ser dere noe forskjell ?:) Huden kjennes silkemyk ut etter påføring :) Enda en fordel med Smasbox er at de IKKE tester på dyr :)  Vi som forbrukere burde være litt kritiske til hvilken produkter vi velger å kjøpe, for om alle hadde vært litt mer fornuftige å ikke handlet produkter som blir testet på dyr, så vil det bli lite lønnsomt å plage de for å lage ting om de ikke tjener på det :) Vet dette er ting dere har lest hundre ganger før, men om jeg kan ha påvirkning på noen av dere som lesere, så vil jeg benytte meg av å dele mine tanker rundt områder som dette :) Det er faktisk ok å betale 100kr mer for ett produkt om du vet at det ikke er dyr som lider for at du skal kunne sminke deg. 

Nå skal jeg ta med min sovende sønn, inn i senga og sove, å håpe vi får en bedre dag imorgen :) 

God Natt :) 

 

 

 

9 kommentarer

Martemor

23.sep.2011 kl.00:07

Digger kjøkkenhylla de frøken! :)

Lyst på sjæl!

Fin blogg du har :):)

fashionmama

23.sep.2011 kl.00:13

Martemor: Takk for det snupp:) Det er bare å kjøpe en sånn :) 500kr har du råd til :) Bra du liker den da, siden du er en av mine mest kritiske lesere:P
Har du haft en fin dag? :)

fashionmama

23.sep.2011 kl.00:23

MODEMARTIN: Det er nok andre som har det verre, men siden Leon ikke er iform så har det ikke vært så kos idag. Håper på mindre sykdom fra om med imorgen :)
Tack så mycket! :)

Lalla

23.sep.2011 kl.05:40

Så fin hylla ble ja :) Slik vil jeg også ha:) Fortsatt god bedring til deg og Leon :)

fashionmama

23.sep.2011 kl.07:38

Lalla: Takk :) Ja, jeg ble veldig fornøyd :) Siden det forblir enkelt på kjøkkenet fremover kan jeg da tote litt på den hylla og skifte litt ettersom :)

Gunn Nerseth

23.sep.2011 kl.17:15

For ett fint innlegg Anita :) Så flink du er :)

fashionmama

23.sep.2011 kl.17:17

Gunn Nerseth Så koselig at du liker siden min :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits