Høst nyheter hos Miinto

Hei :) Sitter i sofaen, på bedringens vei, å skjønner det er på tide å oppdatere garderoben med varmere klær :) Funnet en side som heter miinto.no.

Miinto har avtaler med 150 butikker over hele landet, og fører 628 merker, derav merker man kun får kjøpt i Norges mest trendsettende klesbutikker. Dette har vært ett savn, jeg som bor i Oppland, har ikke tilgang på butikker hvor jeg kan kjøpe f.eks Tiger og Sweden, men internett har jeg, så da slipper jeg å reise til Oslo om jeg bare er på utkikk etter en ny veske. Selvom du kjøper produkter fra forskjellige butikker, som har avtaler med miinto, så betaler du bare EN frakt.

Dette er en side jeg anbefaler alle å kikke på :) Nå er det masse høst nyheter der inne, så jeg har laget en liten ønskeliste over hva jeg vil ha :)

 Nr 1: 

Moo veske

Moo Veske. Denne kommer til å bli fin på skuldren sammen med en strikket cardigan. Kjøpes her

Nr 2:

 

Dunjakke

Dunjakke fra Haust. Du finner den her. Denne vinteren skal jeg investere i en god og varm jakke, har sett på andre typer dunjakker,men de har ett mer sportslig utseende og passer da ikke til alt, denne fra Haust er billigere og mye mer classy, denne passer til det meste :) 

Nr 3: 

 

Impregnering for UGG

Impregnering til Uggs :) Det er viktig, så de ikke blir ødelagte, om du ikke impregnerer skoene dine vil de bli stygge og miste misjon. Denne er billig også :) 

Nr 4: 

 

Boys&Girls Jakke

Boys & Girls Jakke fra Marin Alpin til barn :):) Denne er på tilbud :) 

Det er salg inne på miinto nå, så ta en kikk og drøm dere bort dere også :) De har hudpleie og skjønnhetsprodukter der  i tillegg til klær til mann,barn og dame :) 

Nå trenger jeg ikke reise land og strand for å kjøpe trendy merkeklær :) Det var kanskje litt dumt for lommeboka med en sånn type opplysning :P 

Ha en fortsatt fin dag :) 

2 kommentarer

Martemor

23.sep.2011 kl.00:08

Oh! Fine jakker :D

fashionmama

23.sep.2011 kl.00:09

Martemor: Ja, den jakka fra Haust er ment til meg og den fra Marin Alpin er ment til Leon :) Har skikkelig lyst på den hvite fra Haust altså :) Den er lekker :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits