Håndtak på kjøkkenet og shopping

Hei :) Hadde ment å blogge igår, men etterhvert som dagen gikk så ble jeg dårlig, influensa, så grudde meg til å våkne idag, men formen er betraktelig bedre idag :) Takk gud for det. 

Igår var min kjære bror her, å satte på håntak på kjøkkeninnredningen :) Så det kommer seg. Plexiglasset har kommet, så planen er å sette det på iløpet av helga :) Da er det bare å få på de to siste dørene og renovere kjøkkenbordet, så skal jeg lage ett ordentlig innlegg av kjøkkenet :) Det som har gjort at dette har tatt evigheter er jo at jeg pusset, og grunnet, så malte vi 2-3 strøk på alle dørene, men de ble bare gule, og ikke hvite, så måtte pusse ned igjen malinga, ta på kvistlakk og male på nytt, og dørene måtte tørke inne, og ikke i garasjen :) Men, da er jeg da en erfaring rikere:) 

Dere skal få se hvordan håndtakene ble så lenge :) Disse er kjøpt på Ikea :) Det blir så fint :) Jeg synes disse håndtakene var helt supre :) 

Dele vinterns nye sko til dere :) ELSKER DE:) Finnes  bare en vintersko og det er Uggs :)

Idag er Leon i barnehagen, så jeg har benyttet sjansen med å vært på Gjøvik å handla litt julegaver, og klær til Leon. Det er så mye fine klær til barn på NameIt nå at det er skummelt :) Til dere som bor i området her, meld dere inn i gruppa til NameIt på Facebook, for neste uke har Nameit bursdag så da er det masse tilbud der, de som da er medlem av siden dems får da komme før salget starter :) 

Først må jeg vise dere verdens søteste body :) Denne er i ull(merino), og tykk :) 

Kjøpt noen bodyer ti, Leon bruker jo 98 nå, og det er bare Lindex og NameIt som selger bodyer i så stor størrelse, iallefall her over. Bodyene på nameit er i stretch og veldig myke :) 

Enda en body og ullstilongs(og hodet til en nysgjerrig katt) :)

Ullstrømpebukser og smekker :) Vet at smekker egentlig er for babyer men synes de er så dekorative :) 

Leon hadde maken jakke ifjord, men den er for liten så jeg kjøpte ny i maken, liker Didrikson klærne :)

Også ble det litt på mor også. Kaffeboks fra Kremmerhuset og ny mascara :) Samme mascara som jeg har brukt i evigheter. Hadde egentlig ment å kjøpe på taxfree'n når vi kom hjem fra ferie men uten penger ble ikke det noe av :)

Skal som sagt prøve å få vist dere tingene jeg kjøpte på ferie men ting tar tid, så dere får ha litt tålmodighet med meg :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits