Høst

Hei :) 

Nå er kofferten pakket, og vi er klare for å reise til sol og varme på søndag, men siden Leon har begynt i barnehagen, har han da blitt litt forkjølet, så krysser fingra for at det er forbigående og at han ikke blir verre. Det er typisk timing at sånt skjer når vi skal bort. 

Høsten har kommet nå, jeg har rotet frem igjen lange og varme cardigans og er på utkikk etter en varm og god jakke nå, høsten er en fin årstid, men må innrømme at det er vanskelig å stå opp om morran når det er grått, kaldt og det blåser ute :) Har hundre ting jeg skal gjøre før vi reiser men,tenkte å si att jeg ikke har glemt bloggen, å deler ett stemningsbilde med dere :) Men, jeg skal prøve å holde dere litt oppdatert når vi er på ferie :) 

 

Lytt til teksten :) Tracy er en inspirerende og dyktig dame :) 

Ha en fin kveld så lenge :)

2 kommentarer

Sunniva

02.sep.2011 kl.20:12

Han blir ikke verre. ;) God tur!

fashionmama

03.sep.2011 kl.00:24

Sunniva: Nei, håper ikke det:) Takk for det Sunniva :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits