Burt's Bees

Var innom Cubus her en dag, jeg er aldri på Cubus, tror det er ett år siden jeg satte min fot der. Liker ikke klærne og generelt ikke noe fan av det de selger der. Siden Cubus er den eneste butikken på Dokka man får kjøpt barneklær, så var jeg der noen ganger å kjøpte body'er til Leon, når han var baby, å de tøya seg etter vask, å ble slafsete, og mista fasong etter 1time, men nok om mine misnøyer :P 

De hadde Burt's Bees der, å de produktene er det jo verdt å teste, siden utvalget på Cubus Dokka bestod av leppepomade, ble det en sånn :P 

Før:

Etter:

Her er den, den er kjempeliten, å får plass i bukselommen :) Min er i fargen Champagne :) Elsker den. Liker godt fargen, og det lukter peppermynte av den, og kjennes nesten ut som lip plumping rett etter påføring :) 

Er det noen av dere som har testa noen av Burt's Bees sine produkter? :) 

Idag har Leon hatt fri fra barnehagen, å vi har bare slappet av og kosa oss hjemme med besøk, før vi reiste til ei venninne litt utpå eftan, hun hadde kjøpt seg bryllups magasinet, gud bedre :) Flere som fikk lyst til å gifte seg gitt :) Hvem drømmer vel ikke om å stå i en hvit drøm av en kjole å si ja til drømmeprinsen ? :) Jeg for min del mangler jo det mest vesentlige for å få gifta meg, har nemlig ikke hørt om noe gifteplaner fra drømmeprinsen :P Men, den dagen hvor det er min tur, blir det nok ett evig dillemma for å velge ut en kjole, er så mye fint :) 


Se så fine :) *DrømmeSegBort*

Nå har vi kommet oss hjem, spist middag, så nå skal jeg og Leon kose oss litt på sofaen før det er bading og pysjamas tid for lillegull, og malerjobb for hønemor :) 

Ha en fin tirsdagskveld :) 

7 kommentarer

˙▽˙ Minaio

30.aug.2011 kl.19:11

ooo <3

Moi Nanna

30.aug.2011 kl.19:16

Leppomaden til Burt´s Bees er herlig!Ingrediensene er rene & naturlig , samt de tester IKKE på dyr :)

fashionmama

30.aug.2011 kl.19:20

Moi Nanna: Jeg vet :) Det får ikke blitt mer økologisk enn dette :)

ingen vet hvem

30.aug.2011 kl.19:57

håper du har en fin dag. og at du ønsker og lese bloggen min. jeg skriver om ting som er tøffe for meg.

Linn Karin Tjalvin Alvsåker

30.aug.2011 kl.20:02

Burt's Bees sine produkter er utrolig gode!

fashionmama

30.aug.2011 kl.20:29

Linn Karin Tjalvin Alvsåker: Gleder meg til å teste mer fra de :)

fashionmama

30.aug.2011 kl.20:30

iamnosaint: tusen takk :) Jeg skal kikke innom bloggen din :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits