Nyx

Hei :) Nå har jeg pause i ryddinga mi :) Driver å tømmer kontoret for alle kjøkkentinga  mine, å fyller inn i kjøkkenskapene igjen, deilig :) Har jo fremdeles ingen dører men overlever en liten stund uten dører nå, etter å levd i kaos i en måned :) 

Jeg bestilte meg en hel del øyenskygger her om dagen, har egentlig for vane å bare kaste på mascara før jeg stikker ut døra, men med min sminkegale nabo, som da har smitta meg, så har jeg funnet ut at jeg liker å bruke litt farge på lokkene :) 

Her er hva jeg kjøpte : (Nyx øyenskygger koster over 100kr her i Norge, men jeg har bestilt fra cherrycoulture, hvor jeg betalte 20kr pr stk, snakk om kupp :P)


Se så fine :) 

Har jo kjøpt øyenskyggeprimer fra Nyx også, og to leppestifter. Synes ikke disse øyenskyggene er så bra uten primer, men med den så er de supre :) Blir nok en ny bestilling der om litt :) 

Ha en fin kveld fortsatt :) Kjøkkenet kaller her:)

4 kommentarer

gretehm

29.aug.2011 kl.20:52

kjempebra blogg!!

stå på ^^

Jah linn kamara

29.aug.2011 kl.20:57

digger bloggen din :D flott design!!

fashionmama

29.aug.2011 kl.21:01

Jah linn kamara: Tusen Takk :) Hyggelig å høre:)

fashionmama

29.aug.2011 kl.21:01

gretehm: Tusen Takk :) Blitt litt lite blogging nå men skal bli bedre når jeg har litt mer tid :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits