Ryddings!

Det blir ikke noe innlegg i dag. Driver å rydder i skap og skuffer i kjeller'n, å blir ALDRI ferdig :) Men, skal bli godt å få bort litt :) Ting som ikke har blitt brukt det siste året, skal bort :) Det samme gjelder alt av klær :) Tullete å gjemme alt, men sitter alltid med tanken "Den kan jo være kjekk å visst at ditt og visst at datt" blir mye rot av det!

Planen i morgen er att etter Leon ha lagt seg for kvelden skal jeg finne pussemaskina og pussepapiret, ta ifra hverandre kjøkkeninnredninga, å begynne :) Jeg skal ta bilder underveis, så dere får følge med :)

Kan si så mye som att kjøkkenet er i to forferdelig brun farger, fra 70 tallet, men når jeg er ferdig skal det se ut som en drøm :P Siden dørene er helt i orden, og de ikke skiller seg ut i fasong eller noe, så er det billigest å male de, istedenfor å kjøpe ny innredning, da det strengt tatt ikke er nødvendig på mange år :) Men, jeg orker ikke å ha det sånn lenger. Skekk å gru :) Har kjøpt to knall fine gamle kjøkkenstoler på finn, de er i en knall grønn farge, malinga ha flasset av noen steder, men de er så kule, så de skal få være som de er :) Har kjøkkenbord i trehvitt, det skal også pusses og males :) På veggen har jeg ett skap som er mørke brun, det skal males hvitt og få plass på rommet til Lillegull :) Har handlet en søt tallerkenhylle som skal opp på kjøkkenet istedenfor skapet når det er ferdig:) Jeg legger ikke ut noe bilder nå :) Skal legge ut når jeg begynner :) 

God Natt :) Følg med om dere vil se kjøkkenet forvandles :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits