Party Outfit

Beklager lite blogging, men har ikke vært tid til overs her :)

På  Onsdag hadde jeg besøk av noen venner, så vi satt ute å kosa oss i den herlige temperaturen ut i nattens timer :)

Siden jeg elsker å kjøpe sko og kjoler, har jeg en del, å utnytter enhver anledning til å kunne pynte meg :)

Her kommer det ett bildedryss :Her ser dere at kjolen og sminken matcher :P Kjolen er kjøpt i tyrkia.
Hva synes dere om kjolen? Jeg synes den er helt nydelig :) Knalle og fine farger, som passer bra til litt sommerbrun hud :) (om man har det :P)Her ser dere mer av hvordan sminken er :)

Jeg vet ikke helt hva alt av produktene er, som ble brukt men, vil du vite mer om det, les martinas sminkeblogg


Her er det ett nærmere bilde av skoene jeg brukte til :) Disse er fra H&M. Jeg syntes det var litt vanskelig å vite hvilken sko jeg skulle bruke til denne kjolen, da den er så fargerik, og det samme var jo sminken, så hadde jeg hatt på rosa sko ville det blitt litt for mye av det gode :P Derfor falt valget på svart/gull, det er litt gull i  kjolen. Selvom det ikke har så mye å si, men dette er de enkleste jeg har i svart :) Det er veldig lurt å ha ett par nude og ett par svarte pumps i skapet, da er du alltid sikret :)

Blogger mer i løpet av dagen, om det blir tid :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits