Mineralsminke

Hei kjære lesere :)

Første innlegg idag blir av min kjære nabo, og tante :)

Brukte henne som modell for noe av sminken jeg vil lage en liten produktomtale på :)

Her er produktene jeg brukte :Bare Minerals Foundation, i fargen medium beige. Kjøpt på Coverbrands.

Jeg har vært trofast bruker av dette i ett år nå, å jeg kommer aldri til å skifte :) Også er det solfaktor 15 i det. Det er lett å legge, men anbefaler å ha en god kost, så du får utnytta pudderet maksimalt. Pudderet blir jo usynlig i huden, noe jeg liker, da jeg ikke vil se ut som  ett maleri :P


Eyebrow Colour by H&M-Brown Shades

Tante har ingen farge på øyenbryna sine, så de må vi jukse litt på, men det er fint å ta på litt uansett hva slags fage du har, for å få de jevnere og markere litt. Øyenbryna rammer inn ansiktet. Jeg er ikke alltid så nøye med sminke, men så lenge øyenbryna er på stell så føler jeg meg litt fresh :) Øyenbryn har mye å si :)


Eye Shadow Quartet fra Isadora- 61 Golden Sunset. Denne er kjøpt på Cubus.

Har brukt Nr.1 i ytterste del av lokket og globalen, Nr.2 inni øyekroken, å dusa det inn i Nr.1. Nr.3 har jeg tatt opp til brynet for å få highlight.

Jeg er trofast bruker av brune øyenskygger, synes det er så fint og naturlig :) Burde prøve andre farger men, er tryggest å bruke det man er vant med :)Eyeliner fra Chistian Dior. Black. Denne er kjøpt hos Esthetique.

Jeg bruker egentlig eyeliner fra Lancome, men tenkte jeg skulle prøve Dior sin, men jeg er ikke helt fonøyd med denne, synes det er litt vanskelig å jobbe med. Den funker jo, men siden den koster litt, så vil egentlig ikke anbefale denne. Eyeliner fra Yves Rocher koster en fjerdedel av prisen og er mye bedre.


Hypnôse Precious Cells Mascara fra Lancôme. Denne er også kjøpt hos Esthetique :)

Denne ANBEFALER jeg på det sterkeste:) Jeg har brukt denne siden den kom, å elsker den :) Lancôme har mye fine mascara'er. Denne forlenger, uten å klumpe, og vippene limer seg ikke sammen med denne, noe jeg synes er ett problem med mange mascaraer:) Denne er verdt hver krone.

Solpudder fra The Balm. Kjøpes hos Coverbrands. Uten glitter.

Dette solpudderet har jeg hatt ett års tid, brukt det stort sett hver dag, men det blir aldri tomt :) Dette er jeg veldig fornøyd med, da fargen er perfekt, og den ikke inneholder glitter. Jeg  bruker den som rouge, bruker den i hele ansiktet for å få glød, bruker den på kroppen, og noen ganger som øyenskygge :) Kan brukes til alt. Men, dette er en slager å ha på badet. Og etuit er jo også veldig fint:) Passer fint i veska også, siden det er speil :) Synes det gir en fin glød i ansiktet.


Denne får du kjøpt hos Cubus, de har en i oransj også.  Det lukter frukt av den også.

Veldig lurt å beskytte leppene litt i sola også, tror det er mange som glemmer at de skal gjøre det. Da er det smart med sminke som inneholder beskyttelse, så kan man se litt fjong ut samtidig som man er fornuftig :)

Her er det FØR og ETTER bilder:


FØR sminke. Her er all natural. Legg merke til litt rødhet i huden og lite markerte øyer/bryn.


Her er ETTER sminking med produktene som er nevnt over.

Dette er en veldig naturlig look, men det er det jeg liker best selv. Så er ikke overdrevet med noe her :)

Hva synes dere? :)


 

4 kommentarer

Martina

28.jul.2011 kl.18:24

Veldig fint innlegg, Anita :) Flink er du! :)

fashionmama

28.jul.2011 kl.21:35

Martina: Nommin :) Tusen Takk Martina :) Hyggelig å høre, siden du er så flink selv :)

annkristinxx1

29.jul.2011 kl.00:27

Hei :) så UTROLIG fin blogg du ha :)

Ville du tatt en titt på bloggenmin? www.annkristinxx1.blogg.no? kanskje lagt igjen en liten kommentar? :D det hadde vært veldig fint :D

kjempe fint innlegg, det var lærerikt også ;)

fashionmama

29.jul.2011 kl.12:12

annkristinxx1: Hei :) Tusen Takk:) Ja, jeg skal ta en kikk på bloggen din også :) Så bra att du lærte noe av det :) Da har jeg gjort en god jobb :)

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits