OleHenriksen/Biotherm

Det har vært dårli med blogging idag, har vært hos mamma og pappa og slappet av idag, vært trøtt og helt skutt, skylder på været :)

Skrive litt om ansiktspleie først.

Jeg har problemhud, å har prøvd veldig mye forskjellig produkter, men nå tror jeg att jeg har funnet tingen :) Jeg har partier i ansiktet som er fete, og noen som er tørre, tendenser til å få kviser og litt nuppet hud, om jeg kan kalle det det.

Etter mye testing har jeg funnet ut at: Rense huden med Ole Henriksen 2-3 ganger i uka, og bruke den nye Biotherm sin Aquasource er løsningen. Når det kommer til høsten så må jeg bytte hudpleiekremen, til Biotherm Skin Ergetic, da denne er litt fetere, men uten at jeg får kviser av den. Men, det store underverket for huden min er renselotion fra Ole Henriksen. Jeg har lyst til å teste ut flere av disse produktene, men det er dyrt å kjøpe, men de er drøye i bruk, så man har jo ett produkt i evi lang tid :)Ole Henriksen- Apricot Cleansing LotionDette er da bare en test-tube, den er egentlig i krukke.

Jeg pleier å gå på parfymeriet å få med meg diverse produkter for å teste litt over tid, for å kjøpe haugevis med hudpleie som ikke passer huden min, til store summer, det gjør jeg ikke, så det er lurt å teste de litt ppå forhånd :) Det er ikke alt som passer for alle :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits