Kattunger

I Mai fikk vi kattunger hjemme hos oss :) Kom to hvite/svarte nøster :) Nå er de 9 uker gamle :) Er fortsatt litt i tvil om jeg skal beholde begge, siden vi har en voksen katt også(Mille). Men, det er vanskelig å bestemme seg for å i bort en så liten og søt kattunge :)Dette er da Cindy :) Hun er korthåret, men pelsen er veldig tykk og myk, samme som mamma'n hennes. Cindy blir nok ingen stor katt. Hun er den roligeste av begge to, å søker veldig kontakt hos alle mennesker. Tror Cindy blir en ålereit kosekatt når hun blir litt større :)Dette er Theodor. Han er langhåret, og blir en større katt enn Cindy. Han er ikke så kontaktsøkende som søster si. Theodor driver stort sett med ablegøyer, med unntakk når han spiser(noe han gjør hele tiden) eller sover :)

 

Om det er noen som har lyst på kattunge, kan dere ta kontakt, men gir ikke bort til folk jeg ser ikke kan ta ordentlig vare på den. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fashionmama

fashionmama

23, Nordre Land

Jente på 23 år :) Alenemamma for lille Leon på 2år :) Utdannet hjelpepleier, men skal sette meg på skolebenken igjen :) På bloggen kommer dere til å lese om klær,sminke,sko, interiør og ellers daglige ting som opptar meg. Kommer ikke til å dele så mye ang Leon, da han er ett barn. Regner med det er forståelse for det blandt andre mødre :)

Kategorier

Arkiv

hits